Viime viikko meni taas työmatkaillessa joten juurikaan mitään ei harrasteltu. Tänään taas jälkimetsälle. Raikun jälki vanheni pari tuntia ja lähti kohti kuusimetsää. Noin viiden metrin jana ihan ok, jäljen nosto vähän laiska, samoin alkujälki, jossa jäljestäessään tutki jotain muitakin hajuja. Ensimmäisen kepin jälkeen heräsi, toisen kepin olisi jo vauhdilla ohittanut mutta kun se oli merkitty niin ei päässyt. Sen jälkeen jäljestys olikin oikein reipasta ja kepit nousivat hyvin. Jälki tuli metsäautotielle, jossa Raiku vähän aikaa tarkasteli ja jatkoi tietä pitkin, siitä kulmalla metsään, vähän taas tarkistelua mutta ei hukkaa, takaisin tielle ja loppukepille, jonka ohi olisi sujuvasti mennyt. Kaikkineen hyvä jälki, teki metsäautotiellä töitä erittäin keskittyneesti ja sinnikkäästi.

Esineruutu tehtiin ennen jälkeä. Syvyys noin 40 metriä, leveys parikymmentä. Kaksi esinettä takarajalla. Raiku lähti reippaasti mutta jolkotteli loppumatkan takarajalle. Lähti sitten tulemaan takaisinpäin tutkistellen ruutua. Arvelin, että se oli kääntynyt liian aikaisin kunnes huomasin, että sillä oli esine suussa, mutta ei mitään kiirettä tuoda sitä. Toinen etsintä tehtiin niin, että takarajalla olevaa esinettä käytiin näyttämässä ja nyt meno olikin vauhdikasta, tosin palautus laukalla.

Aihki etsi ensin esineitä, pitkään rudunetuosasta kunnes sitten lopulta eteni taakse ja toi esineen. Lisäksi se etsi Nukan jäljelle jääneen esineen ja sinne jätetyn namipurkin. Varmaa työtä :)