Lämpöaalto jatkuu, joten mentiin piktästä aikaa tokoilemaan keilahallin taakse. Raiku tokoili ensin. Aloitettiin askelsiirtymillä namin kanssa, oikein hyviä. SItten perusasentoa kahden ihmisen häiriköidessä ympärillä. Pikku hetkiksi sen pää kääntyili, mutta piti perusasennon. Tämä oli niin jännää, että sen korvat sojottivat suoraan taivasta kohti :) Pari hyppyä palkattuina esteen yli, luoksetulo, jossa oli siinä ja siinä ettei joku haju lähtenyt viemään joron jäljille, mutta tuli kumminkin. Loppuasento jäi kyllä vähän vajaaksi, mutta ei toistettu. Sekalaisia kaukokäskyjä, jotka se teki todella hyvin, rauhallisesti ja hyvällä tekniikalla. Avon siirtymät otettiin ilman välipalkkaa. AIka pitkä seuraaminen nami kädessä meni hyvin, kontakti ei herpaantunut. Jäävien liikkeitten seuraamiset tehtiin ilman namia, ne olivat hienot, samoin itse jävät. Välillä aina leikittiin narupallolla. Välillä ihan tuntui, että sillä on jokin tokossa loksahtanut kohdalleen.

Aihki teki hommia kauhealla innolla. Ensin juoksutettiin merkiltä merkille, se ihan älysi sen. Muuten tehtiin avon liikkeitä, pitkä seuraaminen, jossa hieno kontakti, paika kyllä vähän väljä.  Luoksetulon pysäytys nappiin, samoin nouto (paitsi haukku) ja hyppy. Jokainen liike palkattiin pallon heitolla, mikä tietenin huomatavasti lisäsi Aihkin intoa. Jäävät menivät kanssa hyvin, ja tällä kertaa kaukotkin onnistuivat. Nousi istumaan ensimmäisestä käskystä ja heitin heti pallon. Toisella kerralla koko setti ja pallo. Ja sitten lopuksi palloa ja palloa.

Ihan lopuksi Raiku meni paikallaoloon Nukan ja Unan väliin, tuomaan neitokaisille tarvittavaa etäisyyttä toisistaan. Menin 20 askeleen päähän, palkkasin minuutin kohdalla, olin vähän aika selin (20 askelen päässä) ja vapautin kun paikallaolo oli kestänyt vähän yli kaksi minuuttia. Raiku oli ihan rauhallisesti paikallaan koko ajan. Jee.