Viime viikolla aamuiset totksessiot jäivät vähiin kiireen ja huonojen säitten takia. Tänään kuitenkin tääs jatkettiin, samalla seisomisen teemalla. Raiku jälleen aloitti, ensin viritys askelsiirtymillä, niistä revityspalkkaa ja sitten seuraamista nami kädessä, käännöksiä ja kahdeksikkoja. Se oli niin hyvin mukana, että kokeiltiin seuraamista ilman mitään apuja. Kuusi askelta se seurasi hienosti kontaktissa, sitten pallopalkka ja sama uudelleen. Ehkä se olisi seurannut vähän pidempäänkin, mutta ei arvannut riskeerata. Seisomista kolmella tavalla, takaperin kävelystä (siis ohjaajan), nopea pysähtyminen. Sitten kahden askeleen seuraamisesta ilman namia, pysähtyi hyvin,  käväisin edessä ja kääännyin sivulle, onnistui. Sitten ihan vaan seisomaan ja kuljeskelin ympärillä, onnistui sekin. Ehkä se siitä. Yksi luoksetulo, jossa taas ensin varasti ja istu-maahan, maa-seiso -sarjat pallopalkalla. Se on edelleen sitä mieltä, että joka siirto on namin arvoinen, mutta teki kuitenkin.

Aihki teki liikkeestä seuraamista, ja kun oli pallo kädessä, se meni kiihkoissaan joko maahan tai istumaan.  Piti ihan kädellä avittaa ennen kuin taas muisti palasi. Luoksetulon pysäytys hyvä. Sitä se on alkanut ennakoida, joten tehtiin yksi läpijuoksukin. Kaukoissa taas liikaa kierroksia, nousi maasta seisomaan, piti ottaa aika läheltä että malttoi ajatella muutakin kuin palloa.

Lopuksi heittoriehunnat. tällä tavalla Raikun nouto on ihan superia: heitän kepin ja se hakee sen kovaa laukaten molempiin suuntiin, sitten revitään keppiä niin, että Raiku murisee kovaan ääneen, sitten revin kepin sen suusta ja heitän ja sama uudestaan. taistelu on sille ainoa kelvollinen palkka noutamisesta, pitäisiköhän uskaltaa kapulallakin tehdä samaa vai onko palautuksen oikea opettaminen taistelupalkan jälkeen liian vaikea tehtävä?