Raiku aloitti ruudulla, johon vietiin yhdessä nami, hyvin meni. Mentiin hypylle ja avustaja vei sillä välin salaa namin ruutuun. Ensimmäisellä hypylla Raiku taas kiersi namikupille, mutta sitten teki kaksi oikein hyvää hyppyä ja jäi seisomaan esteen taakse. Seuraavaksi piti tehdä maahanmenoja, mutta Raiku bongasi ruudussa olevat namit, juoksi sinne, nappasi namikupin ja lähti juoksemaan kuppi suussa. Jes. Nameja maahan heittelemällä se sitten tuli luokse. Otettiin sitten kapulaharjoituksia. Avustaja vei kapulan muutaman metrin päähän ja lähdettiin kävelemään. Raiku nosti kapulan epäröimättä, käännyttiin ja kuljettiin takaisinpäin ja pyysin kapulan. Tehtiin vielä toinenkin kerta, oikein hyvä. Sitten liikkeesta maahanmenoja palloseuraamisen yhteydessä, meni nopeasti ja pysyi vaikka jatkoin matkaa! Sitten vielä muutama nopea maahanmeno ihan muuten vaan ja loppuun ruutu, johon avustaja oli taas vienyt namin salaa. Nyt onnistui.

Aihkin kanssa harjoiteltiin ensin ruutua maahanmenoon asti. Sitten tehtiin pari noutoa ja kokeiltiin ohjattua noutua. Vein merkin taakse namit ja kapulan vähän matkan päähän vasemmalle. Ensimmäisellä kerralla Aihki meni suoraan kapulalle ja toi se. Toisella kerralla se meni merkille, pysähtyi ja lähti peräti kapulalle ja toi sen. Tehtiin toinenkin toisto ja sekin onnistui. Lopuksi päätin kokeilla luoksetulon pysähdystä maahanmenolla. Otettiin lyhyt matka ja melein kyykkyyn sain mennä käskyä antaessa, mutta aika kaukana Aihki kuitenkin maahan meni. Ihan hauskaa harjoitella jotain ihan uuttakin, vaikka Aihki ei koskaan voittajaan tule menemäänkään.

Lopuksi Raku otettiin vielä kentälle. Tajusin yhtäkkiä, että sen kanssa ei ollenkaan harjoitella paikallamakuuta. Laitoin sen´maahan samalla kun Nukka tokoili selkäni takana. Menin vaihdellen 3-5 metrin päähän, välillä käännyin selin ja palkkasin usein. Noin minuutti tehtiin, ei yrittänytkään nousta.

Tokoilun jälkeen käytiin vielä kanavalla ja raunioradan kentällä Raiku juoksi A-esteelle ja yli. Otin maasta kepakon ja kutsuin luokse, heitin kepakon A-esteen yli ja pyysin tuomaan. Lähti täyttä vauhtia esteelle, yli ja kapulalle. Vähän avitin tulemalla esteen viereen ja niin se kiipesi kepakko suussa esten yli ja luovutti sen (ei tosin istuen). Ei tehty toista kertaa kun eka oli niin hieno :)