Käydään me joka viikko etsimässäkin hukaharkoissa, mutta mitä miistä kerottavaa: molemmat etsivät innolla, löytävät ja haukkuvat. Lunta riittää, ja etsinnät ovat siitä syystä aika lyhyitä ja piilot lähellä polkuja.
Mutta tänään siis taas tokoiltiin, vaihteeksi. Raikun kanssa aloitettiin harjoittelemalla siksakkävelyä ja jalkojen ympäri pujottelua, tässä yksi päivä kun tajusin, että sile raukalle ei ole opetetu yhtään ainoaa aktivointitemppua. Ihan innossaan oli. Sitten tehtin oikein hyvä hyppy, siinä näyttäisi ongelma poistunen, toivottavasti. Pari rurua namikupille ja seuraamiseen lähtöjä, seisomista, joka onnistuu kun käsk on tosi tiukka, melkein kuin Aihkin käskyt. Liikkeestä määhänmeno oli nopea ja terävä. Sitten tehtiin kaksi noutoa, tosi hyvät vauhdit, pari kapulan ottamista suuhun edessä, ja sitten kapula suussa juoksentelua, jonka lopetin käskemälä eteen istumaan - siihen istui kapula suussa. Luoksepäästävyysharjoituksessa ei ongelmia. Pallolla se leikki niin tulisesti, että naru katkesi. Onneksi autosta löytyi toinen.
AIhki teki hyvän hypyn, ruutua, pitkän seuraamisen ja kaukot, joissa ei muuta vikaa kuin haukku. Pallon kanssa liikkeestä seisahtumisia ja siten loppupalkkapalloa.
Paikallamakuussa Raiku oli taas tutussa ja turvallisessa paikassa, Nukan ja Unan välissä (aina tytöjen välissä sattuneista syistä). Kolmisen minuuttia, välillä olin piilossa ja alueen laitamille ilmestyi vieras ihminen, mutta ei mitään ongelmia. Vapautuksen jälkeen kyllä sitten lähti moikkaamaan mutta tuli huutamalla takaisin. Oli taas kivat treenit vaikka taas pakkanen ilan mittaan laski -17 asteeseen.