Emännän työmatkaputki heteksi helitti ja treenailtiin sitten tänään oikein kunnolla. Ensin aamulla tokoiltiin nurmikentällä. Raiku seurasi palopalkalla ilman hyppmistä ja tehtiin pari maahanmenoakin pallon kanssa, onnistui. Yksi oikein vauhdikas luoksetulo, loppuasentokin oli ihan siedettävä. Noutoa harjoiteltiin keppi - pallo-systeemillä, kolme oikein vauhdikasta noutoa. Lopuksi tehtiin kaukoja namit selän takana istu - maahan - seiso - ist u- maahan. Seisoin ihan edessä ja Raiku teki sirtymät oikein rahallisesti ja nätisti. Aihki teki todela pitkän seuraamisen (pallo ohjaajan oikeassa kädessä), jäävät ja luoksetulon sekä avon kaukot. Molemmilla koirilla oli kova into päällä, treenitauko näköjään kannattaa.

Illalla Raikulle tehtiin jälki. Se oli melko pitkä ja kulki aika suoraan metsämaastossa, yksi kulma loppupuolella ja kaksi namipurkkia sekä namia sielä täällä. Jäljelle lähetys meni pieleen kun en nähnyt ensimmäistä merkkiä töyrään takaa ja vein sen suoraan jäljen alkuun enkä edes heti tajunnut että se oli jo jäljellä. Metsikössä oli pieniä polun tapaisia vaikka kuinka ja ne vähän sotkivat, niiden kohdala Raiku pyöri ja keran oli ponnekkaasti lähdössä väärään suuntaankin. Namipurkit se ilmaisi eikä kulman kanssa ollut ongelmaa. Muuten jäljestys oli kuitenkin jotenkin  löysää. Raikun jäljelle heitettiin taas purkki Aihkille, joka haki sen hetkessä ja ilmaisi haukkumalla.

Sitten vielä vähän tokoiltiin. Aihki teki muutaman ihan hyvän hypyn ja luoksetulon sekä jälleen pitkän seuraamisen, maahanmenon ja seisomisen sekä kaukokäskyt. Se oli koko ajan todella terävänä ja innokkaana, kaikki sujui kuin rasvattu (ensimmäistä hyppyä lukuunottamatta; se istui liian sivuun ja tuli hyppäämättä takaisin). Palloa heiteltiin. Raikulle tehtiin hyppyä. Ensimmäisellä se taas yritti saada namit hypyn kiertämällä mutta namivahti oli nopeampi. Sitten teki kaksi ihan hyvää hyppyä. Vähän seuraamista ja maahanmenoa pallopalkalla. Seisominen ihan liikkumatta ja ihan paikallaan ei enää ollut onnistua, mutta saatiin siitäkin lopulta palkattava versio. Luoksetulon jälkeen lopetettiin, siltä alkoi keskittyminen selvästi hiipua.

Muutenkin iltalenkki oli puuhaka. Alkuun pitkästä aikaa ja pitkän aikaa AIhki ja Una molemmat yrittivät saada Raikua kiinni, juoksivat ympäri ja ympäri metsää Raikun perässä. Harjoitusten jälkeen pienellä loppulenkillä sitten koko joukkue lähti jonkun onnettoman töpöhännän perään. Eivät kuitenkan kauhean kauaa olleet, eivätkä paistiakaan tuoneet.