Tänäaamuna jatkettiin piiniä tokoharjoituksia nurmikentällä. Tällä kertaa päätin liikkeiksi seuraamisen, luoksetulon ja taas seisomisen. Raiku aloitti askelsiirtymillä ja pienillä seurauspätkillä käännöksineen , tehtiin pientä kahdeksikkoakin. Raiku oli oikein hyvin mukana myös rytmin vaihdoksissa - nami tietenkin oli ylhäällä kädessä. Kokeiltiin sitten samaa seisomisharjoitusta, joka eilen ei millään ottanut onnistuakseen: kävelin takaperin pallo kädessä ja Raiku seurasi. Annoin seis -käskyn ja nyt se pysähtyi niille jaloileen. Selvästikään ei vahingossa vaan tajuten käskyn. Reviteltiin narupalloa oikein kunnolla eikä otettu uudestaan, se oli niin hieno. Myös muut seisomisharjoitukset (ei seuraamisen yhteydessä) olivat ihan hyviä. Luoksetulossa varasti ja ensimmäisen kerran palautin sen takaisin, ei ottanut nokkiinsa vaan älysi odottaa käskyä. Loppuasento onnistuu muutamasta metristä kutsuttuna mutta ei kovasta vauhdista. Jatketaan jatketaan.
Aihki teki samoja liikkeitä, aamutuimaan on parempi ettei rasita omia aivojaan liian monimutkaisilla systeemeillä..Aihki kävi vähän kierroksilla, piipitystä ja edistämistä seuraamisessa, mutta seisomiset ja luoksetulon pysäytys ok.  Kiihtymys tietenkin johtui siitä, että se tiesi pallon olevan saatavilla, Raikuhan oli silä sen nokan edessä leikkinyt.
Lopuksi taas heiteltiin palloa ja keppiä. Tänään Raiku oli heti mukana juonessa, ei mitään yksinjuoksentelua vaan toi kepin heti revittäväksi. Sitä kun ei heittäminen juurikaan näytä kiinnostavan tai motivoivan, vain repiminen ja vetäminen.