Parina päivänä on vähän tokoiltu. Elen mentiin uuteen paikkaan, päiväkodin parkkikselle kun ravradala oli ravit ja siis oikein autoja. Vähän väliä satoi, kaatamallakin. Aihki aloitti ruudulla, avustaja vei palkan ja koira lähetettiin, ei ongelmaa. Seisomiskäskyä se ei ollut koskaan kuullutkaan, ei harminta aavistusta mitä se oli voinut tarkoittaa. Vähän seuraamista, ei kovin innostunutta. Otetiin patukka, josta Aihki rupesi taistelemaan ihan tosissan, sen avulla sitten maahanmenoja, nouto, hyppynouto ja palloillen luoksetulon pysähdys. Vähän laiskaa se oli.

Raiku puolestaan humaantui uudesta paikasta. Teinipojan pää pyöri ympäriinsä ja jalkojen teki mieli seurata. Vettakin tuli välillä oikein tosissaan, joten ei ihan putkeen mennyt. Onnistuttiin kuitenkin tekemään kaksi oikein kelvollista hyppyä, ei yrittänyt kiertää estettä, yksi reipas luoksetulo, varmuuden vuoksi narupallon houkuttamana. Noudoista ei tullut mitään, ympäristön kutsu oli liian suuri, hyvä kun tuli edes ilman kapulaa takaisin. Tehtiin muutama maahanmeno ihan randomisti ja palkaksi sai pallon. Ne onistuivat. Parin askeleen seuraamisia kontaktissa ja lopetettiin.

Tänään aamulla tokoiltiin tutulla nurmikentällä ja meno oli ihan toisenlaista. Aihki seurasi, teki maahanmenoja ja luoksetulon reippaasti ihan vaan namipalkalla. Kaukokäskyjen jälkeen heiteltiin palloa. Raiku aloitti seuraamisella ihan kohtalaisesti, vähän poikitti odottaessaan palkkaa käänöksen jälkeen. Luoksetulo oli nopea, onnistui istumaan eteenkin ihan melkein tavallisesti. Maahanmenoja tehtiin ilman seuramista, ympärinsä kuljeskellen, olivat nopeita ja pääsin vähän aiempaa kauemas enen palkkaamista. Sekalaiset kaukokäskyt edestä ihan hyvät. Lopuksi sitten noutoa kepillä ja nyt lähti laukalla, tuli laukalla ja vaihtoi kepin narupaloon. Mikähän siinä on, etä se tekee tätä vain tällä yhdellä kentällä, muualla alkaa milloin minkäkint emppuilun.

Iltalenkillä tehtiin lyhyt, noin minutin pituinen paikallaanolo molemmille yhtäaikaa kävelytiellä paljon palkaten  Olin aika edessä ja kääntelin selkää ja muuta sellaista, molemat pysyivät maassa. Raikun pää kyllä näyttää olevan täynnä ihmeellistä maailmaa ja haaveita suurista seikkailuista, toko ei ihan prioriteetilistan kärkeen tällä hetkellä nouse..