Katukävelylenkin jälkeen mentiin jo vähän pimeässä koirakentälle tokoilemaan. Kenttä oli melkein yhtä lammikkoa, joten paljon mitään siellä ei voinut tehdä. Seuraamista ei viitsinyt yrittääkään kun koirat olisivat joutuneet istumaan lätäköihin. Raikun kanssa tehtiin kuitenkin pari liikkeestä seisomista, sivulle palaaminen alkaa jo vähitellen onnistua ilman että se ottaa sivuaskeleita. Sitten harjoiteltiin A-estenoutoa. Kävin esteen vieressä ohjaamassa sen kiipeämään myös takaisin tullessa. Se teki kolme oikein hyvää noutoa esteen yli – oli niin innoissaan että tein sen kolmannenkin. Sitten vielä yksi tasamaanouto, sekin meni laukaten ja kapulan vaihto narupallon. Lopuksi etsittiin luminen kohta ja siinä kaukoja. Niitä tehdessä sen pää pyöri katseleman lentokonetta joka oli laskeutumassa, mutta saatiin kuitenkin tehdyksi.

Aihki teki tasamaanoutoja, ihan sellaisia kuin se tekee. Luoksetulossa se ensimmäisellä kerralla ei ollenkaan tajunnut pysäytystä, seuraava oli hyvä ja heitin pallon. Kaukot teki tosi hyvin, nyt ei ole pitkään aikaan ollut kaukoissa ongelmaa, pitäisiköhän koputtaa puuta.

Kun molemmat olivat tehneet osuutensa, ne pääsivät kentälle juoksentelemaan. Raiku kiipesi A-esteen laelle ja Aihki pongasi sen, juoksi esteen alle ja alkoi haukkua. Raiku kääntyi ja tuli alas toiselta puolelta ja sitten Aihki juoksi sen perässä ympäri kenttää. Kun Aihki lopetti juoksemisen, Raiku ponkaisi uudestaan A:lle ja sama toistui, vielä kolmannenkin kerran.  Hulluilla on halvat huvit.