Kaamosaika on vienyt vähän terää koulutuksilta, mutta vähän jotain viikon varrella puuhailtiin. Keskiviikkona käytiin agilityssa, missä oli ihan tavallista. Radassa oli yksi kohta, jossa piti ohjata kahdella rinnakkaisella esteellä ensin menosuuntaan, sitten viereisen yli toiseen suuntaan ja uudelle esteelle menosuuntaan. Tämä ohjeistettiin tehtäväksi niin, että ensimmäisen esteen taakse valssi, sitten takaperin kohti toista estettä, vastakkaisella kädellä ohjaus yli, käännös ja samalla kädellä seuraavalle esteelle. Emännän ketteryys oli koetteella, mutta selvittiin kerralla. Muuten rata oli normaalia pyöritystä, Raiku teki kohtuu hyvin, tosin sen taipumus valita mieluisia reittejä ohjattujen sijaan aiheutti pari kertaa tarvetta vähän äänen korottamiselle. Itsenäisesti tehtiin kuuden kepin sarjoja verkoilla, A+kepit sarjaa ja yhdellä esteellä jaakotusta, takaakiertoa, niistopersjättöä ja ensimmäistä kertaa kahdeksikkoakin, minkä muistin Aihkin ajoilta ensimmäisen kerran. Kahdeksikkosta Raiku oikein innostuikin.

Yhtenä iltana käytiin tyhjällä Linnunlahden kentällä tekemässä esteitä. Niissä Raiku tarvitsisi paljon rutiinia, välillä tekee hienoja hyppynoutoja ja estenoutoja, välillä unohtaa kapulan suuhun otettuaan ihan kokonaan mitä sitten piti tehdä. Tehtiin myös pitkää sarjaa sivupalkalla: pitkä seuraaminen hitaineen ja juoksuineen ja samaan putkeen liikkeestä istu, maahan ja luokse. Raiku tekee tosi pitkään ja vielä hyvällä vireellä ja hyvässä kontaktissa, kunhan se tietää, että palkkakuppi odottelee jossakin. Annas olla jos palkkakupin kuvaa ei ole sen aivoissa, homma pätkii jo heti kättelyssä. No, ehkä se tästäkin, treenillä ja rutiinilla.

Aihki on aina yhtä innokas tokoilemaan. Hyppyyttää sitä ei enää arvaa herkän ontumisen takia, mutta kentän laidassa oli agilitykeinu, ja Aihki meinasi ihan nahoistaan revetä päästessään tekemään sitä. Seurailtiin ja heiteltiin palloa kunnes se taas suuntasi kohti auton peräkonttia ja jemmasi pallonsa häkkiinsä.

Enimmäkseen harrastuneisuus näin kaamoksella on kuitenkin tällaista: