Raiku aloitti tokoilun koulutuskentällä hypyllä, ensin namikupille sitten ilman. Hyppäsi ensimmäisellä käskyllä ja tuli hypyn taakse, mutta sitä seisomista se ei vielä oikein ole älynnyt, johtunee hypyn suuruudesta. Toiseksi tehtiin hyppynouto, ensimmäisellä kiersi esteen takaisin tullessa, toisella  oikein hieno. Tasamaanouto sitten ei tänään kiinnostanut. Lähti kapulalle mutta jäi sinne. Toisella kerralla lähti rallaamaan ja juoksemaan pakoon. Lähdin juokseman kohti  A-estett ja sitä se ei voinut vastustaa, ryntäsi perään ja leiskautti yli. Heitin (tyhmä) pallon ja taas se lähti juoksemaan pitkin kenttää. Jee. Jälleen A-esteelle ja jälleen se juoksi perään ja kovaa vauhtia yli. En ottanut kiinni vaan jatkettiin irrallaan, ensin vähän seuramista ja sitten luoksetulo, teki hyvin eikä enää lähtenyt omia aikojaan juoksentelemaan. Sitten liikkeestä sesominen, jäi hyvin namiavulla. Kuljeskelin sen ympärillä välillä palkaten ja lopulta pääsin sivulle ilman että se liikkui. Edistystä! Samalla tavalla liikkeestä maahan, siinäkin pääsin sivulle Raikun liikkumatta. Muutaman askeleen seuraamisia ja Raiku autoon.

Aihki teki taas ilman palkkaa ensin pitkän seuraamisen, jäävät, noudon, hypyn ja lopuksi kaukot. Onnistui! Se teki kaukot pitkän palkattoman sarjan päätteeksi - ja sai sitten pallon. Noinkohan sen vielä voisi viedä kokeeseen?

Toisella kierroksella Raiku teki ruutua, mutta ei se selvästi ola sitä vielä hahmottanut, koska kun palkka oli viety etukäteen, se ei oikein tahtonut löytää ruutua. Lopulta vietiin palkka yhdessä ja silloin onnistui. Toisen kerran lähetin palkattomaan ruutuun ja menin perään palkkaamaan. Takapalkalla kaukoharjoitukset: ensin maasta istumaan ja palkka, onnistui. Toisella kerralla vain vähän nytkäytti itseään ja meni palkalle. Otettiin takpalkkavartija peliin, ja kaksi istumasta maahan onnistui ensimmäisellä käskyllä. Merkille menoa kokeiltiin ihan uutena liikkeenä, ei kyllä älynnyt siitä mitään. Jatketaan. Lopuksi mentiin vielä sille ihanalle A-esteelle ja reviteltiin palloa.

Aihki teki toisella kierroksella idioottiringin, liikkeestä istumaan näyttää harjoituksen puutteessa unohtuneen, muuten hyvin. Toisena liikkeenä oli luoksetulo. Pysäytys ei ihan hirveän nopea ollut, mutta oli kuitenkin.  Lopumatkankin tuli laukaten. Aihkin superpalkkaa ei tarvitse miettiä:pallo, pallo, pallo.