Perjantai-iltaisin Linnunlahden koulutuskentällä ei ole ketään, joten suunnattiin sinne treenaamaan esteitä. No oikeaa A-estettä kentällä ei nyt ollutkaan, pelkästään harjoitus-A. Hyppy kyllä oli pakoillaan. Aloitettiin Raikun kanssa pienillä takapalkatuilla seuraamisilla. Ihan huippuvireessä se ei ollut, mutta oikein nättiä seuraamista. Sen jälkeen yksi hyvä tasamaanouto, luovutuspaikka vähän sekava, muuten hyvä. Hyppynouto otettiin ilman valmistelua. Ensimmäisellä kerralla hyppäsi mennessä mutta ei tullessa, siihen ehkä vaikutti vähän puutteellinen käskytyskin. Toisella kerralla menin auttamaan paluuhyppyä, se oli sitten hyvä. Seuraavalla kerralla oli aikeissa kiertää esteen mennessä, sanoin taas vahingossa ei, ja Raiku tietenkin jähmettyi. Otettiin sitten agilityohjauksella ja se oli hyvä mennen tullen. Sitten vein Raikun nähden lelun eteenmenoon, mutta mentiin ensin A-esteelle. Tehtiin kaksi noutoa, kävin kummallakin kerralla auttamassa paluuta, sillä tavalla oikein hyviä. Eteenmenon lähetyspaikalla ensin pieni seuraaminen (ei kovin hyvä) ja lähetys, oikein reippaasti meni vaikkei heti lelua löytänytkään. Tämän jälkeen Raiku autoon ja Aihki leikkimään pallolla ja tekemään pari A-estenoutoa, vielä nekin onnistuivat.

Sitten kaupunkikävelylle sivistämään metsittyneitä koiria. Neljä rusakkoa nähtiin ja Raikun tuska oli suuri kun niitä joutui vain katselamaan. Yksi uroskoira tuli takaa päälle, mutta lähti nopeasti pois. Nuoriso vietti perjantai-iltaa jatkuvasta sateesta huolimatta. Näinköhän koirat sivistyivät?

Kun tultiin puolentoista tunnin jälkeen takaisin kentälle mihin auto oli jätetty Raiku alkoi vielä kovasti tarjoilla kontaktia. Tehtiin sitten takapalkattuna kaikenlasta: seuraamista, jääviä, luoksetulo, täyskäännöksiä, nyt Raikun vire oli oikein hyvä. Lopuksi vielä piiiitkästä aikaa kaukoja, ensin istu - maa, mikä on ainoa tokoliike, jossa Raiku yrittää haukkua. Sitten maa - seis ja seis -maa, ne olivat hyviä. Leikittiin vielä narupallolla ja sen jälkeen Raiku olikin aika kypsää tavaraa.