Tänään oltiin taas jälkimetsällä jossakin Selkien suunnalla. Laura teki Raikulle pedagogisen jäljen, jossa oli kolme purkkia ja niiden päällä kepit. Ensimmäinen purkki selvästi näkyvissä, seuraavat enemmän ja enemmän sammaleen sisässä. Jäljellä oli myös yksi kulma ja kohtalaisen paljon nameja. Ennen jälkeä tehtiin kuitenkin taas esineruutu. Hetsasin Raikua vähän ruutua kohti mentäessä ja Raiku näki myös Lauran tulevan pois ruudusta. Esine oli takarajalla. Ensimmäisellä lähetyksellä Raiku lähti mutta palasi tien reunaan syömään Taimin palkapurkista valunutta lientä. LÄhetn uudestaan ja se lähti melko rauhallisesti etenemään, takarajaa kohti vauhti kiihtyi. Se risteili jonkin aikaa ruudussa ja löysi sitten esineen ja toi reippaasti, ei hetkeäkään miettinyt muita vaihtoehtoja.  Myös Aihki kävi ruudussa ja jonkin aikaa risteiltyään löysi esinen ja toi tietenkin ihan sivulle asti.

Jälje Raiku nosti hyvin. Se nuuhkaisi takajälkeä mutta lähti heti etenemän oikeaan suuntaan. Se ajoi hyvin jäljen päällä, kerran pari vähän pyöri muta löysi siten takaisin. Jokaise purkin kohdalla se pysähtyi ja pyöritti häntäänsä :) Kulmassa taas pyörimistä, niitä pitää alkaa oikein harjoitella. Jälki iemurteli metsässä ja Raiku ajoi ihan keskittyneesti loppuun saakka - kerran tosin kävi nopeasti kierimässä vähän jäljen sivussa, mutta jatkoi heti jälkeä.

Aihki sai etsiä yhtä Taimilta jäänyttä namipurkkia (Taimi ajoi vaikean jälkensä tosi hienosti vaikka yksi purkki jäikin). Kyllä Aihki purkin löysi, joskin emäntä jälki-ihminen bongasi sen ensin. Siten se tosi helposti löysi vielä varsinaisen itsellen jätetyn purkin Morran jäljeltä.