me vaan epätoivoisesti tokoillaan, tänään raviradan yläparkkiksella. Raiku oli alkuun oikein inoissaan, mutta loppua kohti se jotankin hyytyi. No, ensin tehtiin askelsiirtymiä ja seuraamaanlähtöjä, ne meni ok. Kaksi hyppyä, niissä ei ongelmia. Seisomaan jäämistä ensin takapalkalla, sitten ilman. Kun käsky on tarpeeksi ponnekas, se kyllä pysähtyy. Vähän noutoa, palautukset meinasi tökkiä. Sitten juoksutettiin kahden ihmsen välillä ja annoin pysähtymiskäskyä, siinä sillä vähän alkoi heittää tyhjää, ihan se ei ymmärtänyt mitä tehtiin ja alkoi turhautua. Tehtiin sitten tavallinen luoksetulo, se oli hyvä. Loppuun yritettiin saalisleikkiä Lakun hienoila leluilla, joista toinen oli selvästi mieluisampi, ja vasta aika kovan yrittämisen jälkeen sen sai lähtemään myös toisen perään. Vähän aikaa leikki hyvin, sitten keräsi kaikki lelut suuhunsa ja painatti korkeimman penkan päälle aarteinensa. Loppuun vielä lyhyt paikallamakuu, ei ongelmaa.
Aihki hönttäili hyppynoutuoa, vasta kolmannela myös palautus hypyn kautta. Kaukot taas muuten hyvät, mutta haukkui. Luoksetlon pysäytys ja palloilua.
Ihan  viimeiseksi loppupalkaksi Raiku pääsi rundaamaan Lakun kanssa ja kyllä ne ympyröitä painattivat ja hujoivat toisiaan tassuilla pyörähdellen akseleittensa ympäri. Hauskuudessa voitti varmasti pallonrepimiset emännän kanssa :)