Työmatkat ja pahat pakkaset ovat tehokkaasti estäneet treenaamista. No, tänään oli ulkona -25, mutta hallissa vain -15. Kun on pukeutunut -25 pakkasen ja lähtee juoksemaan agiratoja, tulee vähän ahdistava olo - tosin Raiku, jolla on sama turkki koko ajan ei näyttänyt lämpötiloista vaivaantuvan.

Rata alkoi taas siten, että toinen hyppy piti kiertää takaa, mutta tällä kertaa se menikin ihan tosta noin vaan. Muutenkin radan vaikeat kohdat sujuivat yllättävän hyvin, Raiku kääntyi ihan vartalo-ohjauksella tosi napakasti. Kepeillä oli verkot puoliväliin, ja siitä se jatkoi vauhdikkaasti käsiohjauksela loppuun. Muuten rata oli aika sujuvaa viemistä ilman koukeroita ja Raikun vauhti pysyi hyvänä. Ekaa kertaa elämässään se kohtasi okserin, mutta ei seedes tainnut huomata että hyppy oli tuplana. Muutaman viikon tauko aina silloin tällöin taitaa olla ihan paikallaan, niin innolla Raiku rataa tänään teki.

Muutamana iltana on metsälenkin jälkeen vähän tokoiltu kovassa pakkasessa otsalampun ja kuun valossa. Pieniä seuraamisia ja ennen kaikkea käännöksiä sekä paikalla pyörimistä. Käännökset näyttäisivät alkavan parantua ja seuraamiseen se lähtee heti alusta kontaktissa. Vähän noutojakin on kokeiltu taas pitkästä aikaa, niissä on vaihteeksi paluuvauhtikin ollut hyvä, samoin palautus. Ehkä se siitä.

Raiku kävi myös PRA -testissä ja sai terveen paperit, on tyyppiä A. Testi siksi, että Raikulle on tulossa jälkeläisiä Pihlajamäen kenneliin helmikuun lopulla. Raikusta tulee siis isä ja Aihkista sitten toiseen kertaan isoisoisä :)