Tänään vaihdettiin paikkaa mutta ei ohjelmaa. Tehtiin jälki ja tottista Linnunlahden koulutuskentällä. Jälki kulki kentän laidassa, muutama kulma, pieni matka sorapohjaista ruohoa ja neljä keppiä. Jälki ajettiin ehkä puolen tunnin vanhana, koska paljon kuljettu alue oli muutenkin haasteellinen. Raiku nosti jäljen hyvin. Ensimmäinen ongelma tuli ensimmäisen kulman jälkeen, siihen oli joku tyttökoira jättänyt tärkeän viestin, joka oli pakko lukea. Lisäkäskyllä Raiku kuitenkin jatkoi jälkeä soraikkoon. Seuraavassa kulmassa se merkkasi kulman, mutta sitten jokin toinen haju pakotti pienelle kierrokselle, etsi itse kuitenkin jäljen aika pian uudestaan. Loppumatka kulmineen ok. Kaikki neljä keppiä nousivat.

Tottistelussa tehtiin esteitä. A-este oli normaalia loivempi, ei mitään ongelmia. Hyppy oli tänään haasteellisempi, hyppäsi yhteen suuntaan, mutta ei oikein takaisin. Loppuun saatiin jotenkin onnistunut hyppy kuitenkin. Sitten tehtiinkin enää seuraa - maa - seuraa takapalkalla, tosin mahanmenoja kaksi kun ekalla jäi seisomaan mikä korjattiin, sitten toinen heti onnistunut ja palkalle.

Aihki hupsutteli kaikenlaista, A-estenoudon, jääviä harhaheitoilla, tolpan kiertoa, ja vähän tokoleikkiäkin yritettiin, mutta Aihki päätti olla tosikko ja suoritaa vain oikeita liikkeitä. Ihan hauskaa