Etsiskeltiin Romon laavulla Raikun maalimies meni laavun takana olevaan rotkoon isojen kivien väliin. Alueella ei ollut ollut yhtään etsintää. Lähdettiin rinnettä alas ja Raiku etsi kovalla tohinalla, teki lenkkejä ylös- ja alaspäin ja palasi aina täyttä juosten ilmoittautumaan. Etsintäpartion toinen henkilö tuli aika paljon jäljessä ja vasta lähellä kiviä Raiku bongasi hänet ensimmäistä kertaa ä kertaa - ja meni reippaasti eteen istumaan ja alkoi haukun. Palkattiin ja kehuttiin ja lähetin sen etsimään vielä toisen. Se loikki jonkin aikaa kivien ympärillä ja sitten alkoi kiertää yhtä kivistä ja siellä maalimies oli. Sille sitten haukuttiin. Se oli hyvä etsintä, koko ajan teki tosissaan töitä.

Aihkin maalimies meni hakkuaukolle, jolla kasvaa kaksi metriä korkea ryteikkö Lähetin Aihkin ryteikköön metsänpuoleisesta reunasta. Edettiin vähän matkaa ja nähtiin Aihki ankarasti tarkistamassa maastoa - se todella näytti siltä että se tarkastaa ja tarkastaa. Maalimies ei ollut kaukana mutta tuulta ei ryteikössä ollut ollenkaan. SItten hetken päästä kuului haukku. Se oli pitkän kiertänt maalimiestä koko ajan pienentäen ympyräänsä kunnes selvitti mistä kohtaa haju tuli.

Harkkojen jälkeen kerättiin vielä koko talveksi tarvittavat rouskut. Neljä koiraa oli matkassa ja kaikki pysyivät koko ajan hollilla