Aamulla tehtiin taas pienet tokoharjoitukset. Aihki teki ensin, se kun tokoa (eli siis pallon heittelyä) pyytää aina kun tullaan entisen koulun hiekkakentälle. Vähän seuraamista, ei ollut oikein terässä, namilla sitten onnistui, ilman namia haahuilua. Jäävät liikkeet ja niitten jälkeen vähän palloa ja kaukot. Onnistuuhan ne kun pallo on pelissä.

Raiku aloitti samoin seuraamisella, namin kanssa se seurasi ihan nätisti täyskäännöksiä ja kääntymisiä eri suuntiin. Sitten jälleen noutoa kepillä: lähti laukaten ja palasi ravaten. Riskeerasin toisen heiton vähän kauemmas ja silloin laukkasi molemmin päin ja toi kepin. Luoksetulo tehtiin ilman palloa ja nyt se hiukan hidasti perille päästyään, ja päätyi vain pienen törmäyksen jälkeen istumaan eteen. Pari liikkeestä maahan ja lopetettiin. Palloa reviteltiiin joka välissä, siihen se lähtee täysillä mukaan.

Illalla käytiin Romon laavulla etsiskelemässä. AIhkin maalimies oli Karsikkovaaran alarinteellä. Mentiin metsän läpi ja Aihki kulki koko ajan näkymättömissä, tuli sentään kutsusta kunnes ei enää edes sitä. Lopulta saapui hirveästi läähättäen Karsikkovaaran laelta päin ja jatkettiin etsintää. Se kävi tieltä ottamassa maalimiehen jäljen ja sitten löysikin. Maalimies kertoi, että vähän aikaisemmin oli nähnyt ensin jäniksen juoksevan rinnettä alas ja vähän päästä sitten Aihkin perässä. Että semmoista etsintää.

Raikun maalimies oli laavun vastapäisellä mäellä, ison kiven päällä. Mäellä oli ollut jo kolme etsintää ennen Raikua - Raiku juoksikin innoissaan mäkeä ylös ristiin rastiin ja tuli aina kutsuttaessa kovaa vauhtia. Sitten se lähti näkymättömiin ja kohta kuului oikein ponteva haukku, joka jatkui pitkään. Sitten haukku loppui mutta huutelin sille ja pyysin haukkumaan ja se aloitti uudestaan. Kun pääsin perille se istui kivellä maalimiehen vieressä ja haukkui. Oli aloittanut haukun ensin kiven juurella ja sitten hypännyt kivelle. Se oli todella polleeta poikaa, oikein säteili kun oli niin hauskaa.