Tänään tottisteltiin taas raviradan parkkiksella Kaisan ja Urho-mudin kanssa. Raiku aloitti noudolla. Noutokapula oli maassa kun otin Raiku autosta ja se iski heti siihen kiinni ja nosti sen, joten ensimmäiseksi tuli luovutusasentoharjoitus. Sitten tehtiin pari noutoa, joissa haettiin kovaa palautusvauhtia vaihtamalla kapula narupalloon, oikein hyviä. Viimeinen noutoharjoitus tehtiin niin, että Kaisa piteli Raikua ja työnsi sille kapulan suuhun kun kutsuin sitä kauempaa. Vauhti oli hurja ja kapula vaihdettiin taas narupalloon. Hyvä harjoitus. Noutojen jälkeen tehtiin muutama maahanmeno edestä ja sitten Raiku vietiin paikallamakuuseen siksi aikaa kun Urho treenaili. Seisoin noin kymmenen askeleen päässä välillä selin, välillä sivuttain, kehuin sitä usein ja palkkasin pari kertaa. Meni ihan hyvin siihen asti kun Urho jostain syystä ulvaisi, sen Raiku taisi ottaa taisteluhaasteena koska nousi ja oli lähdössä Urhoa kohti. Pysäytin ja vein takaisin, minkä jälkeen oli maassa vielä pari minuuttia ilman ongelmia.
Sitten Urho meni paikallamakuuseen ja Aihki pääsi seurailemaan, tekemään kaukoja, suoraa luoksetuloa ja sen sellaista paljolla pallonheittelyllä palkattuna - ja paljon haukkuen.
Seuraavassa setissä Raiku teki eteenmenoa. Ekalla kerralla sille täytyi käydä näyttämässä lelu, toisella lähti ammuksena vaikka ei ihan varmaksi nähnytkään lelun vientiä. Vähän vielä seuraamista raatolelu oikeassa kädessä, oikein hyvää niin. Oli mukavat ja rennot harkat :)