Tänään jälkeiltiin Hammaslahden luontopolun upeissa maisemissa. Raikun jälki lähti polulta ensin laskemaan loivasti kohti rotkoa, sitten nousi rinnettä, teki 90 asteen (vahvistetun) kulman, kaartoi kohti polkua, teki toisen suorakulman ja jatkoi vähän matkaa kaartaen. Kolme namipurkkia ja namikasoja siellä täällä. Ennen jäljen tekoa oli kova ukkoskuuro ja jälkeä tehdessä vähän sateli.

Jälki vanheni vähän yli tunnin, missä välissä huikan tokoiltiin: seuramista pallon kanssa, maahanmenoja, kaukokäskyjä ja jälkikeppien nostelua maasta. Raiku teki innoissaan, vähän välillä liiankin, vaikeaa oli saada seuraamaan metrin maasta nousevien hyppyjen välissä. Lopuksi ihan lyhyt paikallaanolo.

Tällä kertaa Raikulla oli vähän vaikeuksia löytää jälki, se pyöri jonkun aikaa edestakaisin jäljen ympärillä ennen kuin onnistui nostamaan sen. Sitten se jäljesti tarkasti, pysähtyi kaikille purkeille ja teki kulmat tarkkaan. Se on nyt löytänyt oikean vauhdin, etenee rauhallisesti ja määrätietoisesti. Tällä kertaa kaksi lähekkäistä kulmaakaan ei tuottanut ongelmia, vaikka molemmat olivat loivasti nousevassa rinteessä.

Lopuksi oikein kahviteltiin Riikan ja Leilan kanssa. Oli mukavaa.