Tänään käytiin Nukan ja emännän kanssa raviradan yläparkissa tokoilemassa. Tunnin sisään pakkanen kiristyi 13:sta 18:aan asteesen, joten vähän vilakkaa alkoi olla. Raiku teki ihan alkuun hvpyn joka onnistui hienosti. Jatkettiin näitä Raikulle haasteellisia liikkeitä ja kaivettiin taskusta noutokapula, ihan oikea sellainen. Kaksi oikein hyvää hetsattua noutoa (ilman loppuasentoa) ja vielä vähän yhteisjuoksentelua kapula suussa (siis Raikulla, ei emännällä), jess. Pari ruutua, ei se sitä vielä itse älyä ja tunnaria. Ensin kokeilin laittaa oman rivin loppuun, mutta rupesi nostelemaan vääriä. Sitten palattiin riviin vääriä nameineen ja sen jälkeen oma vähän matkan päähän, se onnistui. Seisomista ensin kerran takapalkalla, sitten ilman, molemmat hyviä. Lopuksi seuraamiseen lähtöja pallo kainalossa, ei laskenut katsettaan. Ihan reippaana tokokoirana oli :)
Aihki puolestaan teki sitten ihan omiaan. Hypyltä juoksi Nukan emännän luo, joka kaivoi taskuaan. SItten yritin hyppynoutoa, hyppäsi ja juoksi kauempana maassa olevien tunnareitten luo. Lopulta yksi ihan onnistuikin. Tehtiin pitkä ja hvä seuraaminen, kaukot jotka muuten hyvät mutta haukkui  ja sitten palloteltiin.
Lopuksi Raiku teki paikkamakuun, ei mitään ongelmaa kun oli tuttu koira vieressä. Tätä pitää reenata vieraitten koirien kanssa enemmän.