Tänään käytiin taas Kuopion hienossa hallissa tokoilemassa mukavassa porokoiraseurassa Taimin, Tanhun, Lakun, Martin, Urhon, Unskin ja Tepon kanssa (tai siis emäntien). Hallissa oli samaan aikaan agiharkat, joten mlua ja häiriötä riitti. TÄllä kertaa se ei kauheasti näyttänyt Raikua kuitenkaan haittaavan. Tehtiin ensin noutoa, jossa palautusvauhti ei ollut ihan kohdillaan, joten otettiin pari paluuta narupalloon, ja siinä tuli vauhtia oikein kunnolla. Harjoiteltiin pk-hyppyä avustajan kanssa pari kertaa edestakaisin. Muutaman kerran yritti kiertää, muuten hypyt oikein hyviä. Seuraaminen sitten ei meinannut olla minkäänlaista ja harjoitusten edetessä perusasentoihin piti kanssa alkaa houkutella. Opastukseksi tuli, että siltä täytyy vaatia eikä houkutella. Niin se tietenkin on, huoh. No, jotain ihan kohtuullisia pätkiä seuraamista saatiin aikaan ja palkatuiksi.
Toisella kierroksella pidettiin rivitottista. Kentällä oli Raikun lisäksi kaksi nuorta urosta Teppo ja Urho, sekä yksi vanhempi, Loitsu sekä Tanhu tasapainottamassa poikajoukkoa. Tehtiin pujotteluja, ohituksia ja maahanmenoja ympyrässä nokitain sekä luoksetulo koirarivien läpi. Pari kertaa jolain nuorella uroksela vähän meinasi keittää, mutta ihan kunniallisesti selvittiin. Raiku oli kohtuullisesti kontaktissa, tosin namilla avustettuna.
Ihan loppun vielä parin minuutin paikallaolo. Siinäkin riitti häitiötä, vieressä ollut Teppo äänteli ja nousi, vähän matkan pääsä aidan takana kuljeskeli agilitykoiria ja mekkala hallissa oli muutenkin melkoinen. Kerran kävin palkkaamassa,  pää sillä pyöri ja korvat olivat takana, mutta ei sillä kuitenkaan näyttänyt olevan aikomustakaan nousta.
Harkkojen jälkeen Raiku sai vähän leikkiä ensirakautensa, Tanhu-serkun kanssa. Se sai lähes haukkumattoman Tanhunkin oikein ponnekkaasen haukkukisaan naamat vastakkain. Tässä se on hyvä :)
Oli mukava päivä ja pajon tuli taas koitläksyä.