Raikun tassussa ei enää ole tarvittu tuppoa, joten tänään mentiin tokoilemaan. Raiku aloitti seuraamisella, ensin vähän juostiin - Raiku hyppi ja pomppi - ja sitten tehtiin aika pitkää seuraamista, muutaman kerran noukka oli mennä maahan, mutta muuten tosi reipasta ilman nami- tai palloapuja. Pari hyppyä ja  tosi nopeasti tehty liikkestä maahan SItten ruutua näytöllä, jotain pienesä päässä ehkä tapahtui. Sitten Aihki, joka seurasi kympillä oikein pitkään. Ruutua samalla menetelmällä niin, että kun se oli ruudussa avustaja heitti pallon. Pari kohtalaisn onnistunutta. Hyviä hyppyjä.

Toisella vuorolla Raikua ensin juoksutettiin kahden ihmisen välillä, sepäs oli hauskaa. Vähän liikkeestä seisomista ilman seuraamista, sitten pari hetsattua noutoa oikein oikealla noutokapulalla, vähän se epäröi mutta lopulta oikein vauhdikasta tuomista. Lopuksi kaukoja takapalkalla, ensin istu - maa, sitten seiso - istu. Ihan hyvät vaihdot. AIhkin kaukot sama limaa kuin ennenkin, sitten vaihdettiin järjestystä istu-maa-istu, se onnistui. Lopuksi maa-istu niin että se tiesi pallon olevan kädessä eikä silloin tietenkään mitään onkelmia.

Loppuun Raiku teki paikamakuun Unan kanssa, kävin kaksi kertaa piilossa puolen minuutin verran ja osan aikaa seisoin selin, aikaa meni vähän yli kolme minuuttua, oikein kauniisti pysyi. Oli mukavaa pitkästä akaa tokoilla.