Aamulla oli hetki aikaa ja tehtiin ihan pienet tokoharjoitukset. Molempien kanssa harkattiin takapalkkautumista ja Raikn kanssa lisäksi seisomista. Takapalkkaa otettiin kaukokäskyissä ja molemmat tekivät istu-maa-istu-maa -sarjan hienosti, AIhki seitsemästä metristä, Raiku noin metrin etäisyydellä. Raikun vaihdot olivat nopeita ja teräviä eikä se likkunut yhtään. Takapalkka kaukokäskyisä on tainnut mennä sen kaalin. Jos näillä avon kaukoilla tekisi vielä vähän aikaa ja sitten vasta ottaisi seisomisen mukaan. Sitten, kun se ymmärtä seisomisen sis.

Liikkeestä seisomisessa takapalkka ei alkuun toiminut ollenkan. Parin seuraamisaskeleen jälkeen anettu seiso -käsky tuotti ensin istumisen, sitten pari maahanmenoa. Muistuteltiin sitten seisomista minä peruuttaen ja sen jälkeen taas seuraamisesta - nyt  toimi takapalkallakin. Aihki teki luoksetulon pysäytyksiä ja kokonaisia luoksetuloja tosi hyvin. Ei kylläkään takapalkalla vaan pallolla.

Seisomista harjoiteltiin vielä jatkettaessa hihnakävelyä. Aina kun Raiku tarjosi kontaktia annoin seiso -käskyn ja kännyin eteen. Joka kerta jäi seisomaan ilman käsiapua. Alkaisikohan se älytä?

Paikallamakuuta Raiku harjoittelee joka aamu ennen aamulenkille lähtöä. SIllä on kova tarve yrittää osallistua ulkovaatteiden (erityisesti kenkien) pukemisen, mikä ei edistä mitään mutta käy emännän hermoille. Niinpä ensin aloin istuttaa sitä, ja viime aikoina se on käsketty maahan (ja Aihki tietty kans). Se on maassa koko sen ajan kun puen kenkiä ja takkia ja etsin avaimia ja muuta: yleensä pari kertaa palkkaan jossain välissä. Hyvin pysyy. Oppiipa ainakin, että emäntä voi liikehtiä ja silti ollaan maassa.