Käytiin taas hukkailemassa. Raikulla oli ensimmäisen kerran etsintä alueella, jossa oli jo pari koiraa etsinyt. Siitäpäs Raiku innostui. Se risteili tarkistamassa vanhoja jälkiä kovaa vauhtia, mtta tuli aina välillä ilmoittautumaan ja ottamaan uuden suunnan. Maalimiehen se  löysi aika kaukaa minusta ihan ilmavainulla, haukkui, mutta oli lähteä pois kun en ollut huomanut sanoa, että sitä pitää palkata jo ennen tuloani. Se ei ole näin paljoa  irronnut ja risteillyt, joten ei tullut mieleen.

Aihkin vein etsimään kiertäen harjun takaa niin että maalimies jäi rinteeseen yläpuolelle. Ensin se meni kauas jonnekin harjun alapuoliseen ryteikköön, siellä pari kertaa jotain haukkuikin. Sitten lähdettiin rinnettä ylös, Aihki eteni viitisenkymmentä metriä vasemmalle, sieltä sitten kääntyi, juoksi täyttä laukkaa harjun lakea takaisinpäin, teki yhtäkkiä 90 asteen käännöksen ja juoksi parikymmentä metriä suoraan maalimiehelle. Oli mukava pitkästä aikaa olla paikassa josta näki sen etsintää, on se niin taitava.

Harkkojen jälkeen Aihki ja Raiku saivat remeltää Taimin ja Taran kanssa metsässä. Raikun ja Kasperin leikki sen sijaan ei enää onnistunut vaan muuttui tappeluksi. Niin se aika menee, isoiksi jätkiksi luulevat tulleensa, etenkin Kasper, kohta jo 1 v. 

Onhan Raiku kyllä iso (ei kylläkään "iso"), ehkä noin 4-5 cm Aihkia korkeampi, ja Aihki on virallisesti mitattu 52-senttiseksi. Toivottavasti se ei kuitenkaan enää korkeutta kasva.