Taitaa olla jo jokin aika kun viimeksi tokoiltiin. Tänään mentiin raviradan yläparkkikselle vähän puuhailemaan. Raiku teki ensin hypyn (oikein innokas), sitten pari vähän pidempää seuraamista takapalkalla, liikkeestä seisominen samoin takapalkalla, vähän sekalaisia kaukoja (ihan edestä), noutoa palopalautuksella ja pari kapulan nostoa maasta, kaikki ihan ok. Ihan uutena harjoiteltiin suuntia apurit kuppien takana palkkaamassa. Ensin kaksi oikeaa ja sitten kaksi vasenta, pari kertaa meni väärään suuntaan, mutta kun ei palkattu, älysi äkkiä mitä piti tehdä. Uusi juoksuliike selvästi innosti.
Aihki teki vuorollaan perusjuttuja. Hypyssä taas sekoili, sillä on siinä ihan liikaa panoksia. Tehtiin tosi pitkä ja aivan täydellinen seuraaminen kun pallo kiilsi koiran silmissä. Suuntia myös AIhkin kanssa, kerran lähti väärään suuntaan, muuten tais jostain kaukaisest menneisyydestä nousta jokin hämärä muistikuva suuntien harjoittelusta. Aihki on niin kauhean tohkeissaan, että sen kanssa on mukava treenata, etenkin kun ei ole mitään kilpailutavoitteita.
Loppuun tehtiin vähän yhteistottelua Nukan ja Unan kanssa: ympäri kiertämistä, ohituksia, lähestymisiä. Nämä sujuvat Raikulta kunhan nakki on kädessä. Sitten vielä melkein neljän minuutin paikallaolo, josta puolet olin selin, ei mitään ongelmaa.