Raiku pääsi (tai joutui) tänään Aihkin agilityharkkoihin ja kokeilemaan muutamaa estettä. A-esteelle se piti ensin parin kertaa vetää puoliväkisin hihnasta, mutta sen jälkeen se juoksi esteelle ilman ongelmaa. Esteen toisella puolella oli namipurkki ja hyvin toimi pysähdys. Putki oli täyspitkänä. Ajattelin mennä houkuttelemaan sitä ptken toiseen päähän, mutta kun irrotin sen hihnasta se lähti putkeen ihan vaan siitä. Juuri ja juuti ennätin toiseen päähän palkkaamaan sen lelulla. Kepit sen sijaan eivät tahtoneet onnistua, kun ohjaaja ei saanut käsiään toimimaan.

Vaikka kentällä oli kaikenlaista hässäkkää Raiku tuli oikein nätisti perusasentoon ja istui siinä. Tein pari täyskäännöstä niin että se kääntyi edessä, alkaa pikkuhiljaa älytä.

Harkkojen jälkeen heittelin Aihkille palloa ja Raikukin oli vapaana. Kenttä pimeni kun seisoskeltiin juttelemassa ja Aihki puuhaili vieressä. Äkkiä Raikua ei näkynyt ei kuulunut kunnes huomasin pienen pisteen kaukana pimeällä kentällä.. Huutelin, mutta se haisteli maata. Menin piiloon, se haisteli maata. Kaikki ihmiset menivät piiloon ja se haisteli maata. Lopulta se vähän epäröiden tuli, meni ensin autojen takana olevien ihmisten luo ja sieltä otti jäljen ja tuli piiloon, jossa olin. Eikä ollut millänsäkään.