Eilen oli pakkasta -22 astetta, joten eksymiset piti pitää lyhyinä maalimiesten tarkenemisen takia. Raiku etsi pienellä alueella kolmantena koirana, joten jälkiä oli paljon. Raiku kävi tarkistamassa molemmat edelliset piilot ja toiselta lähtiessään otti jäljen ja eteni tarkasti ja kovaa vauhtia maalimiehen luokse. Se palkattiin heti ilman haukuttamista. Haukkuharjoitukset tosin sujuvat joka kerta hienosti, se haukkuu topakasti, mutta ilman hihnaa maalimiehen luona se alkaa hyppiä ja poukkoilla niin, että on parempi ettei sitä siinä vielä haukuteta. Innoissaan se on, tietää jo erinomaisesti mitä pitää tehdä kun lähdetään etsimään.

Aihkia ohjattiin kiertämään toisesta suunnasta kuin missä kaikki hajut olivat. Alkuun se protestoi haukkumalla (ei täällä mitään ole vaan tuolla) mutta sitten lähti tarkistamaan tyhjiä alueita. Se kiersi harjun taakse ja oli sieltä noussut harjulle, hetken haistellut ja juossut suoraan maalimiehelle.

Harkkojen päätteeksi Raiku leikki suunnilleen samanikäisen porokoiratyttö Lystin kanssa, ja lystiä oli!

Lenkeillä harjoitellaan luoksetuloja. Raiku tulee useimmiten kovaa vauhtia - ja Aihkikin kunhan ensin on tarkistanut mahdollisen erityisen syyn kutsuun.