Linnunlahden kentällä oli aika paljon lunta mutta tottistelut sujuivat kuitenkin kohtalaisesti. Raiku aloitti pienillä seuraamisilla ja käännöksillä: oikealle ei ongelmaa, vasemmalle tekee hypyn, sitä hiottiin. Siten jääviä ilman välipalkkaa, istu, maa ja luoksetulo, näissä ei ongelmia. Jatkettiin seuraamisia ja niistä tuli aika tahmeita, pääsin kuitenkin lopuksi palkkaamaan hyvästä kohdasta. Hyppynoudossa (650 g kapula, vähän alle metrin korkea este) ei mitään ongelmaa, luovutusasentokin oikeaoppinen. Estenoudossa taas himmailua esten laella, auttoi kun Kaisa kävi kapulalla. Loppuun eteenmeno, ei ollut nähnyt palkan vientiä, hyvä seuraaminen ja reipas juoksu palkalle. Sitä tosin helpotti hankeen muodostunut polku, mutta kuitenkin.
Aihki hönttäili kaikenlaista kauhean komennushaukun säestämänä. Ei se oikein keskity kun odottaa palloa ja komentelee, mutta ei sen enää tarvitsekaan. Vähän piti kyllä korottaa ääntä kun sen räyskä yltyi ihan mahdottomaksi ja jatkui perusasennossakin :)

Sunnuntaina käytiin Kolilla katosmassa jääputouksia. Koirat eivät oikein edustavasti kuviin osuneet, mutta vähän kumminkin.
Tässä Aihki räyskää elämänsä miljoonannen kepin kanssa



Raiku, Aihki ja PIpari






Raiku ja Aihki (ja se keppi)



Jääputouksia ja koirien selkiä