Tänään mentiin POKSin agimölleihin. Rata oli mölliradaksi aika vaikea, yksi esteenkierto ja kaikenlaista pyöritystä. Raiku lähti radalle hyvin, vauhdilla ja kuulolla ja esteenkierto meni hienosti. Sen jälkeen tuli putki - A ja kun ohjasin vähän huolimattomasti niin se oikaisi suoraan Aalle. No, siitä jatkettiin pyörityksiä oikein mallikkaasti kunnes tultiin puomille. Raiku lähti sinne ihan normaalisti, mutta hyppäsi puolivälistä maahan eikä enää suostunut puomille kiipeämään. Outo juttu, koskaan sillä ei ole ollut puomin kanssa ongelmaa. Lopulta jatkettiin puomin ohi ja loppupyöritykset menivät oikein mutta vähän hitaammin, Raikua jäi selvästi se puomijuttu vähän stressaamaan. On kylä AIhkillekin yksissä kisoissa käynyt samoin, puomi oli toiseksi viimeinen este ja sitä enne puhdas rata, ja se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun Aihki kieltäytyi puomista. Raikun mölliradalla oli myös pöytä, jota se ei ole koskaan tehnyt, meni ensin ohi, mutta sitten istui siinä ihan nätisti. Muuriakin Raiku on tainnut tehdä kerran viime kesänä, mutta siinä ei mitään, tuskin edes huomasi. Tällä kertaa vain se puomi. Tutut todistivat kuitenkin, että rata näytti ihan agilitylta, mikä on pääasia :)

Itse radalle meno oli haastavaa todella ahtaassa koira- ja ihmisvilinässä. Raikun huomiota ei meinannut millään saada, mutta lopulta se oli kontaktissa juuri vähän ennen radalle menoa. Siinä se sitten ei enää yleisöstä ja koirista ja sellaisesta onneksi välittänyt mitään.

********

Eilen käytiin pitkästä akaa vähän tottistelemassa Linnunlahden kentällä. Pari lyhytä pätkää seuraamista ihan ok, jäävät ilman välipalkkaa hyvät, täyskäännöksiä jotka vähitellen paranevat. Hyppynoudossa pk-hypyllä ei minkäänlaista ongelmaa, Estenoudossa heitin kapulan liian lähelle ja palatessaan Raiku ei saanut tarpeeksi vauhtia ja joutui jättämään paluun kesken. Seuraavalla kerralla herra herkkähipiä ei tietenkään enää edes yrittänyt vaan kiersi esteen. Tehtiin sitten pari kertaan edestakaisin juoksua ja stten edestakaisinjuoksu kapula suussa, niissä ei mitään. Lopetettiin siihen, katsotaan taas seuraavalla kerralla.