Pakkasmittari näytti vain -20, joten mentiin Linnunlahden kentälle tottistelemaan Kaisan ja Kaisan koirien kanssa. Raiku aloitti hyppynoudolla, joita tehtiin kolme oikein onnistunutta, tosin este ei ollut metrinen. Estenoudossa se jatkoi vime kesän malliin, taipumukseaan jäädä esteen harjalle pällistelemään. Kun Kaisa kiinnitti sen huomion kapulaan, loppu sujui oikein mallikkaasti. Pari kertaa se näissä noudoisa teki ihan täydellisen luovutuksenkin, varmaan kumminkin sattumalta. Sitten vähän paikallaanpyörimistä ja jäävät i-m-s, ei mitään ongelmaa, Loppuun seuraamisen kääntymisiä, oikealle ei ongelmia, vasemmalle vielä vähän pomppimista, korjattiin imuttamalla Vimeksi hyvä luoksetulo ja loppupalkaksi leikkiä Kaisan kanssa - se sitten tykkää leikkiä vieraitten kanssa. Palkkaus oli muutenkin enemmän leikkiä kuin namia kun sormet meinasivat jäätyä.

Aihki päsi kanssa piitkästä piitkästä aikaa hommiin. Se oli ihan entisellään, kauhea into päällä. Seurautin pitkään vaikka se yritti jo heti kättelyssä komentaa heittämään pallon. Tehtiin jääviä, estenouto jossa kiersi takaisintullessa ja kaukot lähietäisyydeltä. Ja heiteltiin palloa ja palloa ja palloa kunnes Aihki lopulta suntasi pallo suussa autolle. On se hauska.

Otin vielä Raikun tekemään korkeampaa hyppyä, ehkä melkein metristä. Hyppeli muutaman kerran ilman mitään ongelmia - paitsi jatkuva yritys varastaa lähdössä. Perusasentoja piti välillä ihan tivata, ja sitten palkata leikillä. Hyvin se kuitenkin kaikkineen tänään teki hommia.