Kaikenlaista pientä on viime päivinäkin puuhattu. Perjantaina käytiin etsimässä, molemmilla ihan perusetsintä ja molemmat suoriutuivat siitä oikein mainiosti, etsivät, löysivät ja haukkuivat. Raiku etsiin selvästi Aihkia enemmän   maavainuisesti, liekö yhteys jälkiharjoitteluun?

****
Parina iltana lenkin yhteydessä on tehty vähän esineruudun tapaista. Kokonaisia ruutuja en ole jaksanut tallailla, mutta vienyt yhden esineen kauas ja palannut vähän risteillen. Raiku etenee kuin ohjus sinne kauas ja on tuonutkin esineen, Aihki yrittää etsiä ensin lähempää.

****
Parina iltana on myös lenkillä osuttu raunioradalle ja Raikun kanssa harjoiteltu pk-hyppyä ja A-estenoutoa. Raunioilla on noin metrin korkuinen hyppy, ja Raiku älysi heti edestakaisinhyppäämisen idean - ja hyppäsikin monta kertaa oikein lennokkaasti pitkillä jaloillaan. Oli oikein innoissaan. A-estenoutoa ihan tavallisella kepillä, se lähtee hyvin esteen yli, mutta toisella puolella saa aika paljon kannustaa, että se ottaa kepinkin matkaan takaisintullessaan. Kuitenkin monta varsin onnistunutta noutoa on saatu aikaiseksi.

****
Eilen vähän tokoiltiin. Paikka oli uusi. raviradan parkkiksen kauempi laita, ja siinä vieressä meni vilkas kävelytie. Ohi pörräsi moottoripyöriä ja taivaalla lenteli pienkoneita. Raikun keskittyminen ei ollut ihan parasta a-luokkaa, mutta ihan kohtalaisesti se kuintenkin teki: luoksetuloa, ruutua, pientä seuraamista, seisomista ja hyppyä. Luoksepäästävyyttä tuli kokeilemaan Raikulle ihan tuntematon ihminen, ekalla kerralla nousi mutta tokalla pysyi istumassa - tosin nakkiavusteisesti. Paikallaolossa se laitettiin issikkatyttö Neekan viereen. Sen olisi kovasti tehnyt mieli ennen liikettä mennä tustumaan Neekaan, mutta tämä aie vaan kylmästi estettiin. Paikallaolo kesti yli kolme minuuttia ja Raiku pysyi koko ajan ihan rauhassa maassa - tosin itse olin vain noin viiden metrin päässä.

Aihkin tokoilu oli vähän puolinaista, vauhdit poissa ja keskittyminen sitä sun tätä. Se loukkasi viime viikolla toisen takajalkansa, epäilen lihasrevähtymää, ehkä se vaikutti. En myöskään uskaltanut kauheasti palloa heitellä, kun juuri pallojuoksussa loukkaantuminen tapahtui. Jalan aristaminen näkyy oikeastaan vain juoksussa, jossa se sitä selvästi varoo. Täytyy kattoa vielä vähän aikaa ja jos ei ala loppua, käyttää jossain.