Tänään ahkeroitiin jälki ja esineruutu. Esineruutu oli leveä ja aika syväkin, kolme esinettä takakulmissa ja keskelä takana. Raiku lähetettin ensin oikeasta laidasta, se eteni rivakasti ja toi esineen. Sitten lähetys vasemmasta reunasta, ei edennyt ihan tarpeeksi taakse, tuli takaisin mutta lähti sitten reippaasti ilman uutta lähetystä ja eteni taakse ja löysi ja toi esineen. Hieno juttu. Aihki ei tänään toiminut oikein ollenkaan, pärräsi vaan etureunassa, yhdessä sitten etsittiin esineet. Raikun jälki kierteli vähän ryteikköisessä metsässä, misä oli aika jyrkkiä nousuja ja laskuja ja välillä hiekkaakin. Jäljellä oli kuusi keppiä. Yhden kepin yli olisi mennyt, yhdellä kulki vähän jäljen sivussa mutta nosti kuitenkin kepin.  Pari kertaa vähän pyöri ja  tarkisteli, kaikkineen oikein hyvä.

Eilen aamulla pikkuisen tokoiltiin lähikentällä. Raiku oli intona, seurasi hyvässä kontaktissa aika pitkän pätkän, vähän juoksuakin otettiin. Tehtiin vähän mitäkin ja lopuksi noutoa kepillä. Sitä piti heitettäessä pitää pannasta, ei olisi muuten pysynyt istumassa. Kun se oli palauttamassa laitoin kädet selän taakse ja käskin istua, ja yllättäen se istuikin kapula suussa ihan eteen. Toisenkin kerran. Palkkana heti kepistä taistelua. Taisi kuitenkin olla vahinko. Aihkin tokokin oli vähän laiskaa, joten enimmäkseen palloteltiin. Kun oikein pallotellaan, kaukotkin sujuvat tosi kaukaakin.

Perjantaina etsiskeltiin ROmon laavulla. AIhki etsi hakkuuryteikössä ja juoksi ryteiköstä huolimatta aika suoraan maalimiehelle. Raiku etsi metsän poikki tien takaiselle hakkuaukealle. Alkumatkan se söi heinää ja sitten löysi maalijäniksen, jota onneksi ajoi vain pari minuuttia. Sitten löytyi malimieskin ja haukku oli erinomaista.