Mitäs sitä muuta sunnuntaisin. Käytiin raviradan seuduilla taas tokoilemassa Raiku teki ensin vähän seuraamista namilla, yksi hyppy, luoksetulo, liikeestä maahan ja seisomaan. Se oli taas kauhean innoissaan, sivulletulotkin sellaisia hyppykäännöksiä ilmassa. SItten harjoiteltiin taas keppien ilmaisua hangessa, noin 10 askeleen jälki johon piilotettuna kaksi keppiä. Ensimmäisen ohi painatti kovaa vauhtia, toiselle pysäytin ja sieltä se sen kaivoi. Lähetin uudestaan ja nyt se selvästi haisteli ja löysi sen ensimmäisenkin kepin. Täytyy vaan sitkeästi jatkaa. Loppuun pari ruutua niin että jätin istumaanja lähetin itse seisten puolimatkassa, hyvin menivät. Nin ja kaukokäskyjä, avoimen setti ilman palkkaa + muutama maasta ja istumasta seisomaan. Ne menivät hyvin - matkaa ei kuitenkaan ole pidenetty. Sen vielä ehtii, eiköhän tässä joku tovi vierähdä ennen kuin Raiku on sellaisissa kisoissa missä kaukoja tehdään.

Aihki tokosi palkatta. Tarkoitus oli tehdä avoimen neljä viimeistä liikettä putkeen, joten aloitettiin luoksetulosta. Lähti kovaa eikä pysähtynyt. Toinen kerta sama juttu. Kolmannella sitten pysähtyi ja tuli loppumatkan haukkuen. Nouto: lähti varastaen ja komensn takaisin. SItten onnistui, palautuskin laukalla Hypyssä meni ensimmäisellä kerralla maahan hypyn takana. Kaukokäskyissä ei muuta vikaa kuin vähän ennakoi maahanmenot - mutta siis istumiset hienoja! Tässä vaiheessa AIhki oli revetä innosta joten jatkettiin vielä seuraamisella ja jäävillä, joissa molemmissa kääntyi kun olin kohdalla. Joo. Sitten jo palloa heiteltiinkin. AIhki tekee inokaammin kuin koskaan, mutta sitten samalla kaikenlaisia kiihtymysvirheitä. Lopuksi Aihki oli vuorostaan pilopaikkamakuussa, kolme ja puoli minuuttia. Muuten hyvä paitsi että alkoi piipata kun lähestyin.

SItten Raiku vielä otettiin seurailemaan Unan ja Nukan kanssa, niitä kierrellen. Nami kädessä meni tosi hyvin. Reviteltiin palloa ja se onnistui saamaan pallon haltuunsa ja sitten lähti lätkimään. Että se voi olla raivostuttavaa kun se menee penkan päälle ja jää sinne - tai tulee lähelle ja kirmaa ohi. Emännältä meni hermo kun se ei sitten tullut edes autoon ja lopulta se päätyi tolppaan ja auto ajoi pois. Kun menin hakemaan, se oli kuin ei mitään, istui tolpassa muina koirina. Seurautin vähän, seurasi oikein innokkaasti. Mentiin autoa kohti ja vähän ennen autoa päästin vapaaksi. Se lähti innoissaan juoksemaan ja painatti auton ohi. Menin auton luo ja  kutsuin.  Kääntyi heti ja juoksi luokse. Hyvä. Tosin epäilen, että ei se mitään oppinut, ei ainakaan mitään mitä oli tarkoitus. Sen sisällä kun näyttää asustavan sellainen Rampe, jätkä joka ajelee virtetyllä mopolla ylinopeutta ilman kypärää yrittäen saada tyttösiä kyytiinsä.