TOkoalkeitten päätteeksi järjestettiin möllikoe. Vaikka Raikun toko ei ole edes niin pitkällä että se olisi valmis alkeitten möälleihin, mentiin reippaasti mukaan. Raiku sai pisteitä seuraavasti:

Luoksepäästävyys 10. Nousi kyllä ja meni tuomarin luo, mutta rauhallisesti ja ystävällisesti. Siitä ei rokotettu.
Paikallaanolo 0. Jäi maahan, mutta haukuskeli. Matka oli pidempi kuin mitä ollaan harjoiteltu. Sitten vierestä lähti noutaja juoksemaan emäntänsä luo ja Raiku nousi. Laitoin sen uudestaan maahan ja jäin ihan eteen seisomaan, loppuaika meni ihan hyvin.
Seuraaminen kytkettynä 9.5 Nami sai olla kädessä mutta ei saanut syöttää. Parissa käännöksessä vähän herpaantui ja juoksuosuuden (jota ei olla harjoiteltu ollenkaan) jälkeen se vähän hyppi namia kohti. Pysähdysten perusasennot otti ihan itse.
Seuraamista taluttimetta ei ollut ollenkaan.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8. Meni maahan yhdellä käskyllä oikein reippaasti, palkkasin maahan (mistä vähennettiin piste). Takaisintullessa vähän liikahteli mutta nousi vasta käskystä.
Luoksetulo 8. Heiman varasti (ihan aavistuksen) ja kun en älynnyt ottaa namia käteen, ei oikein tiennyt mihin olisi pitänyt tulla. Lopulta tuli käskystä hienosti sivulle.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7. Jäi seisomaan hyvin, mutta ei pysynyt paikallaan takaisintullessa.
Estehyppy 6. Kun ei ollut namialustaa lähti hyppykäskyllä tuomarin luokse, tuli kutsuttaessa takaisin ja hyppäsi sitten ihan hyvin, mutta lähti etsimään nameja. Tuli käskystä sivulle.
Kokonaisnaikutus 9. Tuomari kehui Raikun työskentelyä. Tekee täysillä ja innokkaasti erinomaisessa kontaktissa. Piste meni siitä, että melkein kaikkien liikkeitten välissä se ryhtyi haukkumaan.

Sijoitus oli 4/7. Ihan hyvin kun ei olla edes puolia liikkeistä - tai siis kokonaisia liikkeitä - koskaan harjoiteltu.