Sen verran villiksi iltalenkkien meno on parina iltana mennyt, että piti keksiä muutakin tekemistä kuin jänisten etsintä metsistä. Mentiin siis raviradan parkkikselle tokoilemaan. Raiku sai taas aloittaa. Tehtiin alkuun askelsiirtymiä namittamalla,  erityisesti vasemmalle käännöksiä. Ensin Raiku enimmäkseen poukahti, mutta sitten yhtäkkiä se alkoi kääntyä heilautamalla takapuoltaan. Tehtiin  muutaman askeleen seuraamisesta täyskäännöksiä niin että Raku kääntyi edessä - hienosti! Askelsiirtymien jälkeen mutama seisomisharjoitus sekä pallolla että ilman, muutama onnistui oikein hyvin, muutama sitten ei. Siirrytiin hypylle. Hyppy tehtin namialustalle. Ensimmäisellä keralla menin vastaan ja seisotin, ja palkan saatuaan Raiku nappasi muovisen alustan ja lähti revittelemään sen kanssa. Juoksi ruutumerkeile, vaihtoi alustan merkkiin ja loikki hankeen. Juoksin talon taakse piikoon, tuli heti lujaa vauhtia. Jatkettiin hyppyharjoituksia pahvisella namialustalla - sitä se ei välitä. En mennyt vastaan, ja ensimmäisellä kerralla se hyppäsi takasin ja sitten muisti ja kuunteli että pitää jäädä seisomaan. Toisella kerralla onnistui hyvin. Lopuksi otettin kaukokäskyjä takapalkala. Istu -maahan -sarjat se teki hyvin noin metrin päästä, mutta maasta seisomaan ei oikein takapalkalla toiminut.. Täytyy jatkaa harjoituksia. Pallon revittelyn jälkeen Raiku meni auton.

Aihki aloitti seuraamisella ja oli todela hyvässä vireessä, ääntelyä oli vain ihan alussa. Yksi lähetys ruutuun namialustale, toinen tyhjään, molemat hyviä. Hyppy sitten ei millään meinannut onnistua. Ensin teki jojohypyn (haukkuen). Sitten hyppäsi ja meni maahan (haukkuen). Sitten hyppäsi, istui hetkeksi ja hyppäsi takaisin (haukkuen). Lopulta komensin tiukasti istumista hypyn jälkeen ja palkkasin esteen yli. Sitten lopulta onnistui (tosin edeleen haukuen). Nouto muuten hyvä, mutta haukkuen. Luoksetulon pysäytys oli nopea ja terävä, eikä edes haukkua. Kaukokäskyt takapalkalla oikein hyvät. Lopuksi pallon heittelyä.

AIhkin tokoilun jälkeen Raiku otettiin vielä paikallamakuuseen Unan kanssa. Seisoin noin viiden metrin päässä ja kännyin muutaman keran hetksi selin. Aikaa reilusti yli kaksi minuuttia, yksi vlipalkka, ei kehumisia. Pysyi! Loppupalkaksi Una rupesi leikkimään Raikun kanssa, se on varman parasta mitä Raiku osaa toivoa :)