Tänään mentiin Linnunlahden koirakentälle vähän tokoilemaan. Siellä oli pk-esteet kaivettu lumesta, joten aloitettiin 80 cm hypyllä, pari kertaa edestakaisin niin että molemmilla puolilla oli palkkaaja. Oikein hienoja hyppyjä, mutta vähän korkeampa ja umpipuista ei kuitenkaan suostunut hyppäämään. SItten mentiin loivalle A-esteelle ja tehtiin pari oikein reipasta ja hyvää noutoa, oli kyllä innoissaan. Yksi tasamaanouto ilman luovutusasentoa, hyvä vauhti menen tullen, ja erikseen kapulan nostoa maasta luovutusasennossa. Sitten mentiin suuntaharjoitteluun, ne menivät ihan nappiin, avustaja heitteli namit vähän kauempaa. Loppuun alettiin hinkata seuraamista, välillä oikein hyviä pätkiä, välillä ihan onnetonta. Ei kai se auta kuin vaan reenata eri tavoin. Parit jäävät, tarjosi maahanmenossakin seisomista, vähän muistutettuna sitten ihan hyvä. Pari tokohyppyä, sivulle ei voinut mennä kun olisi pitänyt kiertää hypyn ympärillä olevia penkkoja.
Aihki teki oikein pitkän ja kertaakaan herpantumattoman seuraamisen, A-estenoutoa, hyppynoutoa ja jääviä. Suuntiakin yritettiin, mutta vaikka matka merkille oli vain pari metriä, se lähti liikkeelle, pysähtyi puoliväliin ja aloitti räyskän, kerta toisensa jälkeen. Kun ei ymmärrä ei ymmärrä, ja sitten pitää komentaa. Kaukot ovat alkaneet sujua taas pitkästä aikaa, mutta niitäkin säestää räyskä. Sitten paljon palloa.
Loppuun Raiku teki paikallaolon, kolmisen minuuttia, josta minuutin oli piilossa, puolisen minuuttia selin. Mitään muuta häiriöitä ei ollut kuin curlinghallista kuuluva kolke, joten ihan rauhassa oli paikoillaan.