Ilallakin oli vielä helteistä, mutta siitä huolimatta mentiin vähän tokoilemaan. Raiku aloitti seuraamisella. Sillä oli hyvä vire ja niinpä onnistuin tekemään niin pitkän seuraamisen että se alkoi jo kyllästyä. Loppuun asti kuitenkin ihan kohtuullista. Noutovirettä sillä ei tahtonut sitten olla. Tehtiin ensin ihan tavallinen, kapulalle meno hyvä, mutta ravilla takaisin. Sitten avustaja piti Raikua ja pani kapulan suuhun kun kutsuin, nyt oikein hyvä vauhti ja lelupalkka. Pari hetsattua heittoa, nekin ihan hyvät. Pitkästä aikaa tehtiin tokohyppy, se olikin sitten ihan täydellinen loppuun asti - taisi olla ensimmäinen kerta kun se pysyi liikkumatta seisomassa kun siirryin viereen. Eteenmenoa, ensin näki lelun viennin, ei ongelmaa, sitten ei nähnyt, eteni vähän vinoon ja vähän epäröiden, lopuksi vielä niin että näki, jolloin ihan hyvä. Kyllä se siitä. Raiku oli jo aka sippi helteestä mutta tehtiin vielä pieni seuraaminen, cesaria takapalkkana, ja hyvin meni. Välipalkkoina kätettin vinkuraatoa ja namien heittelemistä ilmaan - Raiku on ihan uutena taitona oppinut nappaamaan nakin ilmasta ja on siitä hyvin innostunut. 

Aihki hupsutteli niitä näitä, erinomaisessa vireessä. Kaikki mitä tehtiin onnistui: seuraaminen, hyppy, nouto, kaukot, luoksarin pysäytys. Ainoa vaan, että haukun määrä kasvaa potensissa mitä kauemmin tehdään. Palkaksi se sai Raikun vinkuraatoa ja palloa.

Lopuksi Raiku teki paikalaolon Nukan kanssa. Kesti varmaan kolme - neljä minuuttia, juteltiin Nukan emännän kanssa niitä näitä. Pakalaoloon ja sieltä pois vein Raikun seurauttaen, kummallakin matkalla tosi hyvää seuramista.

Tokon jälkeen käytiin vielä kanavalla uimassa ja lenkillä. Raunioradalla on kaksi hyppyä kulmittain ja siinä tehtiin pariagilitya, molemmat koirat suorittivat kahden hypyn sarjaa yhtäaikaa ja hienosti menikin :) Istuivat vierekkäin käskyä odottamassa ja sitten hypyille - ja Raiku aina ensimmäisenä toisen hypyn takana. Lisäksi Raiku kiipesi ilman käskemistä kolme kertaa torniin, se kun rakastaa korkeita paikkoja.