Aamulla oli vähän aikaa ja mentiin koulun kentälle tokoilemaan. Raikun kanssa tehtiin muutama askelsiirtymä, vasemmalle käännös on jo oikein nätti, siirtää vain takapuoltaan. Muutama liikkeestä seisomaan takapalkalla, ensimmäisellä meni istumaan, kaksi seuraavaa oikein. Myös seisomista edeltänyt seuraaminen oli ihan kohtuullista vaikka ei ollut namiakaan kädessä. Takapalkalla tehtiin myös kaukoja. Eilisen haukkumisesta oppineena otin vain yksiä vaihtoja: maa-istu, istu-maa ja maa-seiso, kaikki hyviä. Hetki leikittiin kepillä noutoa, teki rivakasti javaihtoi palloon.

Aihkin kanssa tehtiin pitkä seuraaminen, taas hyvä kontakti mutta väljää. Takapalkalla kaukokäskyt, ensin taas vaan makasi ja heilutti häntää, sitten teki hyvän sarjan. Luoksetulon pysäytys ja vähän jääviä. Sillä oli hyvä vire ja vähemmän haukkua kuin eilen.

Lopuksi heittelin Aihkille palloa ja Raikulle keppiä. Raiku innostui leikistä, toi kepin j akun otin siitä kiinni, rupesi taistelemaan oikein murinalla. Pari kertaa annoin sen voittaa ja kummallakin kerralla se heti kääntyi ja tarjosi keppiä uudestaan vedettäväksi. Käskin irrottamaan ja heitin, ja taas se toi sen taisteltavaksi ja kun annoin voittaa, toi heti uudestaan. Se leikki todella intensiivisesti ja taisteli tosissaan murisemalla eikä yhtään yrittänyt juosta rallia kepin kanssa. Mukavaa :) (Samaan aikaan Aihki seisoi lähistöllä pallo edessään ja räyskäsi. Piti sille sitten heitellä ihan erikseen).