Aamulenkin varrella oleva ruohokenttä oli tänään sulanut, joten aloitettiin heti aamulenkkitokoilut. Ensin AIhki jalkapallomaalin tolppaan ja Raiku harjoittelemaan. Otettiin kolmea liikettä:  seisominen, kaukot ja luoksetulo. Seisomista harjoiteltiin eri tavoin, sivulle pysähtymistä, pallon kanssa pysähtymistä ja seisomasta luoksetulokutsusta pysähtymistä. Kaikki muut menivät jotenkin paitso palloharjoitus. Raikulle on pallon kansa opetettu nopeita maahanmenoja, joten se meni väkisinkin maahan. Yhden kerran se sitten varmaan vahingossa jäi seisomaan ja lopetettiin siihen. Luoksetuloja yksi, lopupaikka on edelleen hakusessa. Kaukoja kaksi kahden siirtymän sarjaa, palkka aina vimeisen jälkeen Tätä ei voi tehdä enempää, koska Raiku on sitä mieltä, että jokainen siirtymä olisi syytä palkata.

Aihkille tehtiin samat harjoitteet ja myös se meni pallon kanssa maahan - samaa menetelmää siis käytetty molemmille. Luoksetulon pysäytykset pallo kädessä ja käsky sanalla, jolloin pysähtyi kuin seinään. Kaukokäskyissä pallo oli myös näkyvissä ja siirtymät meinasivat mennä jojoiluksi.

Lopuksi jatketiin viime kesän rituaalia: molemmat kentälle vapaaksi, palloa Aihkille ja kepinheittoa Raikulle. Alkuun Raiku otti kepin ja lähti juoksentelemaan vähän pakoillen. En kiinnittänyt siihen mitään huomiota vaan heittelin palloa Aihkille ja yhtäkkiä se tuli ja iski kepin käteen. Reviteltiin ja heiteltiin, alkoi tuoda keppiä oikein tohkeissaan. Ja kun samalla toisella kädellä heittelee palloa Aihkille niin hiki siinä riehuessa tulee.