Pääsiäishuvina käytiin vähän tokoilemassa. Parkkis oli aika kurainen ja vettä satoi mutta tehtiin kumminkin. Raiku aloitti ja ihan alkuun odoteltiin kontaktin ottamista eikä siinä kauaa mennytkään kun se alkoi katsella silmiin ja siitä kutsusta sivulle. Alkuun askelsiirtymiä ja pieniä seuraamisia namin avulla. Sitten tehtiin normaalia settiä, hyppyä (sivulle meno ei onnistunut), luoksetulo, ekalla kerralla oli seisomassa kun käännyin, toinen hyvä paitsi loppuasento vino. Ruutuun vietiin namit yhdessä, on alkanut hakeutua tarkistamaan merkkejä, nyt meni keskelle. Parit jäävät – liikkeestä maahan menee loppuun asti hyvin, seisomisessa se sivulle siirtyminen. Kaukoissa yritin tehdä kaksi siirtymää putkeen ilman palkkaa, mutta Raiku ilmoitti että semmoinen ei käy ollenkaan, joten palattiin entisiin palkkaehtoihin. Noutoa yritettiin Nukan kapulalla, mutta sitä ei oikein voinut ottaa suuhun, yksi kohtalaisen onnistunut kuitenkin. Väleissä reviteltiin narupalloa. Se oli hyvin kuulolla ja näin kun kentällä ei yhtä aika ole ketään muuta koiraa sitä voi jo pitää irrallaan, tulee heti kun kutsuu.

Aihki teki alkuun ihan kohtalaisen hyvää työtä, mutta sitten luoksetulon pysäytyksessä heitin pallon ja sen jälkeen ei hyppy onnistunut, meni ylikierroksille mikä aiheutti hypyn takana maahan menoa ja muuta sähellystä. Saatiin kuitenkin lopulta edes sinnepäin oleva liike.  Kaukot haukkumalla, tehtiin niin kauan, että oli hiljaa ja yllättäen se teki ja teki.   Sitten taas heiteltiin palloa.

Lopuksi oli Raikun vuoro tehdä paikallamakuu. Etäisyys normaali ja aikaa kaksi ja puoli minuuttia. Välillä seisoin selin. Nukka nousi ja lähti kohti ohjaajaa, se palautettiin paikalleen, mutta Raiku pysyi ihan rauhallisesti maassa. Tämä on ainoa liike, jonka se tällä hetkellä osaa koetasoisesti. Jotain kuitenkin J