Perjantaina käytiin Romolla etsiskelemässä. Jokaisella koiralla oli kaksi maalimiestä ja etsinnät aika pienelä alueela. Raiku etsi kolmantena koirana ja jälkiä oli jo paljon. Ensimmäisen maalimiehen se löysi puron varresta  tarkistettuaan monia jälkiä. Toinen maalimies oli rinteessä ylempänä j asitä etsiessäRaiku katosi aika pitkäksi aikaa, tuli sitten toisesta suunnasta kovaa vauhtia, missä lie käynyt. Ohjasin kohti oikeaa aluetta ja sieltä se toinenkin aika pian löytyi. Molemmille haukkui hyvin.

Tänään käytiin pitkästä aikaa oikein tokoilemassa raviradan parkkiksen alueella. Raiku aloitti askelsiirtymillä ja teki nitä tosi innoissaan ja tarkasti. Vähän seuraamista namilla avitetuna, hyvä paikka ja keskittyminen. Sitten pari hyppyä, jotka palkattin esteen yli. Hypyn se on opinut, sivulle en vielä yritä, koska sen seisominen ei ole vielä kunnossa. Tehtiin yksi luoksetulo, vähän liiankin reipas kun taas törmäsi. Kaukoja tehtin noin puolen metrin etäisyydestä, istu-seiso, seiso-maa, maaseiso, seiso-istu. Teki hienon keskittyneesti eikä liikkunut. Loppuun tehtiin pari ruutua läheltä lähetettynä tarkoituksena estää ruutumerkkien nappaaminen ja niitten kanssa rällääminen. Viime hetkellä ennätin napata sitä niskavilloista kun se ensin ahmaisi namin ja hyppäsi kohti merkkiä. Toisella kerralla meni paremmin, pysyi syömässä nameja ja pääsin oikein kovasti palkkamaan ja kehumaan. Välillä leikittiin narupallolla. Raiku oli taas aivan täpinöissään, teki kaiken teräväst ja nopeasti. Vähän aikaa autossa oltuaan se tuli vielä paikallamakuuseen Unan ja Nukan kanssa. AIkaa meni vähän yli kaksi minuuttia, palkkasin pari kertaa ja pari kertaa seisoin hetken selin. Pysyi paikallaan ihan rauhallisena.

Aihki ei tänä viikonloppuna harrastanut. Ennen joulua ensimmäisen kerran oireillut eturauhanen ärtyi äkikiä tosi pahaksi  ja Aihkille tehtiin ongelman -toivottavasti -lopullinen ratkaisu.