Raiku: tehtiin vähän kaikkea: luoksetulo, liikkeestä maahanmeno ja hyppy yhden kerran jokainen. Ensimmäinen kerta meni sen veran hyvin, että ei ruvettu toistamaan. Merkillemenoharjoitus onnistui taas muuten, mutta namit syötyään Raiku varasti merkin ja lähti sen kanssa rellestämään. Kehumalla se kuitenkin aika pian tuli luokse. Avon kaukojen harjoituksia jatkettiin takapalkalla ja päästiin sarjaan istu-maahan-istu maahan, vaikka tiukille se otti. Lopuksi otettiin riski ja kokeiltiin noutoa oikealla kapulalla - se onnistui. Ensin vähän hetsattiin ja kummallakin kerralla se laukkasi kovaa kapulalle, otti suuhunsa ja hetken arpoi mitä tekisi ja päätti tuoda, laukkasi kovaa ja vaihdettiin kapula lennosta narupallorevitykseen. Ehkä se siitä.
Aihki teki pitkän seuraamisen pysähdyksineen. Vähän paikka tahtoi kaueta ja otettiin namit avuksi. Merkille meni hyvin, paitsi toiselle jota ei kerrassaan älynnyt. Hypyn se teki ensin jojona kun yritti jouduttaa pallon heittoa, toinen ja kolmas oikein hienot. Pari noutoa, toi taas laukalla. Outoa. Kaukoja hrajoiteltiin niin, että Aihkin takana oli avustaja narupallon kanssa ja onnistuneesta sarjasta avustaja heitti pallon. Kun se älysi systeemin kaukot menivät oikein hyvin. Hirmuisen innokas se tas oli.
Ihan lopuksi Raiku meni Nukan kanssa paikallaoloon. Seisoin noin kolmen - neljän metrin päässä ja kahden minuutin aikana palkkasin kolme kertaa. Ei se ollut aikeissa nousta, mutta varmuuden vuoksi. Se pysyy näsisti maassa kun tulen sivulle, istuman nousua ei ole aikoihin tehty, sitä kun serupesi ennakoimaan. Raiku tokoili myös innokkaasti aina välillä narupaloa repien, välillä nameja jahdaten.